Fuld forplejning for besøgende og dig som udstiller samt mulighed for bespisning i udstillingsområdet er med til at skabe optimale rammer for at netværke med kunder, leverandører og samarbejdspartnere på EOT hele dagen.
Læs mere om fordelingsnøgle for forplejningen på hjemmesiden: Det gode værtskab
Her ser du åbningstider for forplejning under opbygning, messedage og nedbrydning:
|
Mandag |
Tirsdag |
Onsdag |
Torsdag |
Fredag |
Corner Bistro (Indgang Vest) |
Kl. 08.30 - 19.00 |
|
|
|
Kl. 08.30 - 13.00 |
Hal M - Cateringområder | Kl. 09.00 - 16.00 | Kl. 09.00 - 16.00 | Kl. 09.00 - 16.00* |
* Maden på bufferne i Cateringområderne bliver stående efter kl. 16.
Standpersonalet og nedbrydningspersonalet er velkomne til at spise op