Fuld forplejning for besøgende og dig som udstiller samt mulighed for bespisning i udstillingsområdet er med til at skabe optimale rammer for at netværke med kunder, leverandører og samarbejdspartnere på EOT hele dagen.
Læs mere om fordelingsnøgle for forplejningen på hjemmesiden: Det gode værtskab
Her ser du åbningstider for forplejning under opbygning, messedage og nedbrydning:
|
ma 6 |
ti 7 |
on 8 |
to 9 |
fr 10 |
Corner Bistro (Indgang Vest) |
kl. 8.30 - 19.00 |
|
|
|
kl. 8.30 - 13.00 |
Hal M - Cateringområder | kl. 9.00 - 16.00 | kl. 9.00 - 16.00 | kl. 9.00 - 16.00* |
* Maden på bufferne i Cateringområderne bliver stående efter kl. 16. Standpersonale og nedbrydningspersonale er velkomne til at spise op :-)